fbpx

Vaata ka värvikat fotogaleriid meie armsast Pärnust 🙂

  1. Kus te olete sündinud? Sündisin idüllilises Pärnu linnas.
  2. Kui kaua olete Pärnumaal elanud/töötanud? Millega te Pärnumaal tegelete ja miks?

Pärnus ja olen oma 35 eluaastat siin elanud ja arenenud, käinud vahepeal laia maailma avastamas ning ikkagi tagasi tulnud. Mind kõnetab väga mõte, et kui sa tahad millegi väärtust enda jaoks tunda, siis pead sa sellest eemalduma, võimalusel kaugele ja teise keskkonda, sest kaugelt on suure pildi nägemine palju selgem. Mul on (juba 8 aastast) au olla Pärnumaa suurima tööandja, Pärnu Haigla erakordselt rikkalikus organisatsioonis turundusspetsialist ja töö välisel ajal pühendun oma enda elustiili ettevõttele Positively Inspiring Lifestyle loomisele ja kujundamisele. Olen üks suur unistaja ja elu sügav armastaja, inimlikkuse väärtustaja ja lihtsate asjade nautleja ning oma tegevuste kaudu saan ma nendega igapäev tegeleda.

  1. Milline paik on teie jaoks Pärnumaa?

Pärnumaal on ruumi….elamiseks, töötamiseks, nautimiseks, armastamiseks, kaotamiseks, otsimiseks, ja leidmiseks, loomiseks, arenemiseks….ühesõnaga kõigeks 😉💙💛 Siin, Pärnumaal, on väga hea energia, siin on rahu ja vaikust kui seda tahta ning kiirust ja särtsu kui sellele keskendudaJ Olen veendumusel, et millegi uue tekkeks meie elus, peame me esmalt selle jaoks ruumi tegema, on need siis uued mõtted, ideed, uued suunad, inimesed või kogemused….sest kui ruumi ei ole, ei tule ka häid ideid ja mõtteidJ

  1. Mille jaoks/millisteks tegevusteks on Pärnumaa parim paik?

Mulle on äärmiselt südamelähedane Pärnumaal elamine kui mulle meeldib tohutult ka mõtestatult reisida. Hästi põnev on laias maailmas ringi seigelda, avastada endas uusi omadusi, väärtusi, oskusi ning olla avatum kõige ja kõigi suhtes ning seda kõike kohalikul tasandil rakendada, et kohalikku kogukonda iseendaks olemise ja tegevuste kaudu  positiivselt inspireerida.

  1. Missugused inimesed elavad Pärnumaal?

Soojad, hoolivad ja abivalmid. Loomulikult on esindatud igat tüüpi inimesed kui olen veendumusel, et hästi palju saame me ise oma käitumisega mõjutada seda, kuidas me inimesi näeme, tajume ja neisse suhtume. Nagu öeldakse, me ei saa muuta teisi inimesi, kuid me saame muuta oma suhtumist nendesse.

  1. Kas ja kuidas on siinne keskkond määrvakas teguriks kodu rajamisel Pärnumaale?

Kodu on minu jaoks lisaks füüsilisele keskkonnale tugev tunne, sest see on paik, mida sa jagad enda jaoks kallite inimestega, see on paik, mis toetab sind kõiges, nii keerulistel kui ka headel aegadel. Pärnumaa tekitab minus ka sellise koduse tunde, kus sa tead, et siin on hea ja mõnus olla.

  1. Mis tagab rahulolu ja edu nii karjääris kui ka pereelus, mis rajatud Pärnumaale?

Meie õnn ja rahulolu on meie endi kätes ja südametes, meie endi tegudes ja hoiakutes, oluline on vaid endale selgeks teha mida me sügaval sisimas väärtustame ja kuidas me oma elu õnne mõõdame. Vaadake ringi, siin on idülliliselt kaunis, rahulik, puhas, siin on ruumi uuteks ideedeks ja võimalusteks….Hindan üle kõige inimlikkust, hoolivust, sõbralikkust, avatust ja julgust….julgust eksida, julgust tegutseda, julgust armastada ja seda tunnistada, julgust kujundada oma elu nii nagu ütleb seda sisetunne.

  1. Mida soovite öelda neile, kes arvavad, et suuri asju saab teha ainult suurlinnades?

Kui teid paelub ruum, kus on võimalik luua, kaunis keskkond, mis inspireerib elama kooskõlas loodusega, kui teile meeldib ettevõtlikkus ja tunne, et Sinu tegevuse tagajärjel päriselt ka midagi muutub, siis Pärnumaa on just see. Seda muutust ja mõju saab mõõta erinevalt, kui naeratavad silmad ja tänulikud inimesed ümberringi on üks määrav osa sellest, siis on juba päris hästi, kas pole? Sest pean oluliseks mitte seda, kui palju on meil maist vara, vaid seda kui paljude inimeste südameid suudame positiivselt puudutada. Errit Kuldkepp Küsimused esitas Pärnumaa.ee