fbpx

Kodu….see on südamega tunnetatav paik, meie “pühamu”, koht, kus inimene tunneb enda turvaliselt, hoitud armastatud…maja või korter ei võrdu koduga, sest selle tunde toovad sisse inimesed, kes seal elavad….Kui ma paar aastat tagasi majutusteenust pakkuma hakkasin, siis oli “mitte toetajaid” palju, palju rohkem kui toetajaid, kuid sügaval sisemuses uskusin ma millessegi suuremasse, ma tundsin, et mul on “maailmale” midagi anda ja rohkem kui vaid end ümbritsevale kallile perele ja lähedastele sõpradele, headele tuttavatele.

Tutvu siin ka meie kahe hubase majutusega Pärnus

Majutusteenust võib pakkuda mitmele erineval moel, kuid minu jaoks on kõige olulisem tunda sisimas, MIKS ma seda (või ükskõik millege tegelen) teen? Minu siiras soov on olnud algusest saati pakkuda külalistele nii, nii sooja külalislahkust kui vähegi oskan (vt CVd, et näha, millises põnevates paikades olen ennast teadlikult täiendanud) ja suudan.

Teadvustasin, et pakkudes parimat, saan anda seeläbi panuse, üksikisiku tasandil, Pärnu (Eesti) hea maine hoidmisesse ja kujundamisesse. Sellest ajast, kui minuga liitus kallis Laura, läks olukord veelgi paremaks, sest olgugi, et me oleme väga erinevad, ühendavad meid elus ühised väärtused, seega temaga koos sai majutusteenuse pakkumine suurema hingamise:)

Südamega tunnetatava majutusteenuse pakkumisest, mis on nii, nii armsalt ja soojalt ka meie klientide poolt vastu võetud, on aastaks 2019 kasvanud välja palju enamat: inspireerivad seminarid nii noortele kui ka täiskasvanutele, individuaalsed innustavad kohtumised, südamega tunnetatava väärtuspõhise turunduse edendamine ja isikuturunduse olulisuse nähtavaks tegemine….

Olen tohutult tänulik, et elu on kinkinud minu ümber nii, nii palju armsaid inimesi, kes toetavad kui on väga keeruline ja rõõmustavad siiralt õnnestumiste üle, sest nad mõistavad suurepäraselt, et jagatud rõõm on mitmekordne!

Meie ise loome enda elule sisu ja väärtuse ning on ääretult oluline, et me seda teekonda ka naudiks, sest üks, mis on kindel, lõpp on meil kõigil, kuid seni, kuniks elu antud, tuleb seda hinnata, armastada, kasvada ja õppida ning inimlikult teistega jagada!

Olen aus, minu jaoks on kõik, millega tegelen omavahel seotud, ma näen suurt pilti, kuid mõistan, et seda tervikut saab esialgu jagada vaid vähestega, sest kõik veel ei mõista ja see on ok, sest meie maailma tunnetus on kõigil erinev. Mida aga soovitan kõigile, võta aega, et ennast tundma õppida, võttes arvesse, et iga päevaga arened Sa edasi ja mis kõige olulisem…JULGE elada nii nagu Sulle meeldib (tingimusel, et Sa ei tee kellelegi tahtlikult halba, ei ole kuri, õel ega pahatahtlik), pane ennast proovile, nihuta oma mugavustsooni ja ole avatud ning märkad kui mitmekülgselt vapustavaks maailm muutub…:)

Inimestel on alati Sinu kohta midagi öelda, ükskõik, kas sa teed midagi, või ei tee. Sinu õppetund seisneb selles, et õpid ennast nii hästi tundma, et teiste arvamus ei ole Sinu arvamus Sinust endast, see on nende oma ning seni kui sa seda “omaks” ei võta, jääbki see neile. Kõigil on loomulikult õigus oma arvamust avaldada, kuid Sina oled see, kes oma elu elab, mitte keegi teine, seega palun JULGE võtta täielik vastutus ja sammuda sirge seljaga, vapralt ja inimlikult oma rada 🙂

Aitäh, kui võtsid aega, et need mõtted läbi lugeda! Lõpetuseks veel üks inspireeriv mõttelend:

“Risk more than others think is safe. Care more than others think is wise. Dream more than others think is practical. Expect more than others think is possible.” -Claude Bissell-

Armastusega Pärnust

Errit Kuldkepp

𝑃𝑎𝑠𝑠𝑖𝑜𝑛𝑎𝑡𝑒 𝑎𝑏𝑜𝑢𝑡 𝐿𝑖𝑓𝑒 & 𝐻𝑢𝑚𝑎𝑛 𝐶𝑜𝑛𝑛𝑒𝑐𝑡𝑖𝑜𝑛

founder & ambassador of positively-inspiring.com

🗝soulful marketing & inspirational seminars

🗝co-founder & marketing for Vulfram.com

🗝soulful event moderation