fbpx

Mäletan selgelt päeva, mil Olev kirjutas ja tegi toreda ettepaneku viia läbi üks vahva fotosessioon. Leidsime sobiva aja ja märkisime kalendritesse 17. juuni kell 14.00 ning asukoha Pärnus pidime täpsustama samal päeval.

Oleviga ristusid meie teed juba ajal, mil töötasin Pärnu Haigla turundusspetsialistina. Aastaid oli tema ametlikuks fotograafiks suurematel sündmustel ning meie omavaheline suhtlus oli alati mõnus ja sõbralik.

Fotosessiooni päeval tekkis tunne, et sobilikuks kohaks on taasavatud Lydia Koidula park. Kohale jõudes hakkas meil võidujooks vihmapilvedega, seega andsime mõlemad endast parima, et jõuaks hetked tabatud enne, kui päris kallama hakkab.

Vahetult enne sessiooni tegime ka lühikese sotsiaalmeedia postituse

Oleviga mööduvad fotosessioonid pingevabalt ja mängleva kergusega, hõlpsalt tekitab ta tunde, et kõik on hästi, kiiret pole ja ehedad hetked saab tabatud muretult. Tegemist on professionaaliga, kes teeb oma tööd hingega ning toob inimeses välja parima.

Mõni aeg hiljem saatis ta valiku fotodest, mis kõnetasid mind ja andsid edasi täpselt seda, kuidas ma sel päeval oma kehas ja olemuses ennast tundsin.

Allolevat fotot kasutasin ma rõõmuga ära sotsiaalmeedia postituses, mis edastan olulise sõnumi ootuste kohta

Tänan siiralt veelkord Olev ning loodan, et Sinu juurde leiavad tee paljud ägedad inimesed, kes oskavad Sinu tööd hinnata ja väärtustada.

Errit Kuldkepp

𝑃𝑎𝑠𝑠𝑖𝑜𝑛𝑎𝑡𝑒 𝑎𝑏𝑜𝑢𝑡 𝐿𝑖𝑓𝑒 & 𝐻𝑢𝑚𝑎𝑛 𝐶𝑜𝑛𝑛𝑒𝑐𝑡𝑖𝑜𝑛

soulful marketing & inspirational seminars

co-founder & marketing for Vulfram.com