fbpx

“Heategu SUPil”…esmakorselt maailmas ja meie idüllilises Visit Pärnus💜💜💜💜 sündmust viivad ellu AlohaVokaalgrupp MirtProTone MTÜ Tunne ning meediaga suhtlus ja inimeste ühendamine Positively Inspiring Lifestyle 💜💜

Jaga sündmust Facebookis ja märgi ennast osalejaks

PS! Ühtlasti on järgmisel päeval algava MTÜ Tunne korraldatava Naudingufestival Tunne (Villa Ammende aias) avaürituseks!

Heategu SUPil”, kus näeb midagi sellist, mida maailmas varem tehtud ei ole. Viieliikmeline a capella vokaalansambel Mirt annab kontserdi lauldes SUP laual Pärnu lahel.”

Kui tavaliselt on SUP lauad mõeldud sportimiseks, siis vokaalansambel Mirt paneb oma tasakaaluoskuse proovile, ning proovib SUP laual hoopis musitseerida 26. juulil, algusega kell 20.00 Pärnu rannas (Aloha Surfiklubis)

Veel möödunud kuul koguti toetusi vastsündinud Annabelile, kellel diagnoositi haruldane haigus nimega spinaalne lihastroofia. Oma panuse andsid Pärnus tegutsev Aloha Surf, ProTone OÜ ning suvepealinnas tegutsev vokaalansambel Mirt.

“Head teha on lihtne. Ei pea tegema palju, vaid piisab kui igaüks annab tillukese panuse ja kokku teeb see päris suure teo,” seletas Aloha Surfi omanik Toomas Jürjo, “Annabeli aitamine oli hea näide, kuidas muusikud, ettevõtjad ja tavalised inimesed panid seljad kokku ja lihtsalt tegid ära.”

Heategu ei jää aga ühekordseks. Nüüd ühendavad needsamad kolm seltskonda ning MTÜ Tunne jõud ning korraldavad ürituse “Heategu SUPil”, kus näeb midagi sellist, mida maailmas varem tehtud ei ole. Viieliikmeline a capalla vokaalansambel Mirt annab kontserdi lauldes SUP laual Pärnu lahel.

Mirt on armsas Pärnu linnas tegutsev vokaalgrupp. Ansambel loodi 2012. aastal ja sinna kuulub 5 lauljat. Enamiku Mirdi lauludest moodustab originaallooming, mis on inspireeritud folkmuusikast. Lisaks kuuluvad repertuaari popilikuma kõlaga omaloomingulised lood aga ka Eesti rahvaviiside töötlused. 

Kontserti saab jälgida nii rannast kui merelt. Kuid need, kes valivad viimase ning rendivad SUP laua, et saada eriti vinge kontserdielamus, saavad anda samuti oma panuse SA Tartu Ülikooli kliinikumi lastefondile. Rendihinna valib külastaja vastavalt südametunnistusele.

Ühtlasi on “Heategu SUPil” järgmisel päeval algava MTÜ Tunne korraldatava naudingufestival Tunne avaürituseks. “See on väga vahva, et noorigi sellesse üllasse teosse kaasatakse!” rõõmustas naudingufestivali projekti- ja programmijuht Karoliine Aus.

19 aastat tagasi loodud SA Tartu Ülikooli Lastefond on üks suurimatest ja vanimatest lastehaiglate juures tegutsevatest heategevusfondidest Eestis. Nad toetavad sadu eriravi- või hooldust vajavaid lapsi ning nende peresid ning seadmete soetamist haiglatele.

Karoliine Aus

53735107

naudingufestivali projekti- ja programmijuht 

Antud sündmus saab olema ka Naudingufestival TUNNE* (27.07.19) avaürituseks *Piletitulu eest annab MTÜ Tunne 15. novembril välja Noore Hakkaja stipendiumi. Stipendiumi pälvivad teistele eeskujuks olevad noored, kes on aktiivsed ning Pärnumaal midagi vinget korda saatnud.

Kaunist päeva ja loomulikult maagilist suve jätku 🙂  
Errit Kuldkepp

Facebook ja Instagram

www.positively-inspiring.com