fbpx

Vaatan siiralt alt üles Marjaliisa Umbile ja seepärast jäädvustasin ta ka sellise nurga alt💙💙 Paljud tunnevad teda kui 2019 avamerepurjetamise maailmameistri ja ultrajooksjana…kuid nende tegude taga on äärmiselt inimlik naine💙💙

Olen alati olnud selle poolt, et heatahtlikkus ja hooliv inimlikkus on tugevate inimeste tunnused ning Marjaliisas on need mõlemad suurepäraselt esindatud💙💙Tema oli see armas inimene, kes viis meid kokku ägedate Tartu Ülikooli haridusuuenduskeskuse inimestega, eesotsas Kärt Leppiku ja Ardo Rohtlaga💙💙teadmata, kui palju head ta sellega tegi ja millise heatahtlikuse lainele ta hoo sisse andis💙💙 (vaadake kokkuvõtet Tartu sündmusest https://bit.ly/39ZjIaH )

👉👉Marjaliisa on suureks eeskujuks paljudele, sest tema sportlikud tulemused on ülim tõestus eesmärgipärasest sihikindlusest. Aastal 2019 tuli ta avamerepurjetamises maailmameistriks ja näitas tugevat sisu ka 2019. a. Sillamäel toimunud ultrajooksul, kus ta läbis 178,8 kilomeetrit ja tuli naiste arvestuses võitjaks. Kujutage vaid ette, et selline vapustav naine elab ja töötab meie armsas Pärnus.

Õnnelikud on Pärnu Raeküla Kooli personal ja õpilased, sest Marjaliisa on selles koolis arendusjuhi rollis😊😊🙌🙌

👉👉Olen täielikult päri *Minouche Shafik’i tõedemusega “In the past jobs were about muscles, now they’re about brains, but in future they’ll be about the heart. *Minouche is the director of LSE (The London School of Economics and Political Science). LSE & has won the Queen’s Anniversary Prize for training, research and policy formation for cities of the future.

Armastuse ja tänutundega Pärnust

Errit Kuldkepp

𝑃𝑎𝑠𝑠𝑖𝑜𝑛𝑎𝑡𝑒 𝑎𝑏𝑜𝑢𝑡 𝐿𝑖𝑓𝑒 & 𝐻𝑢𝑚𝑎𝑛 𝐶𝑜𝑛𝑛𝑒𝑐𝑡𝑖𝑜𝑛

Loe rohkem Marjaliisi tegemiste kohta