fbpx

Inimlikkus, ühised väärtused ja tahe teha head on kindlasti inimesi ühendavateks teguriteks ja nende koostööst tekib alti midagi lahedat! Vaadake seda allolevat sõnumit, mis saabus Oliver Leppikult Vulfram´i sõnumitesse 18.12.2020 ja tulge väikesele teekonnale, kuidas Oliver selleni jõudis 🙂

Lubage teile tutvustada eriti aktiivset ja pühendunud Vulfram.com brändi fänni Oliver Leppikut, kellega puutusin isiklikult kokku esmaskordselt siis, kui töötasin Pärnu Haiglas tutrundusspetsialistina. Koostöös veretalitusega korraldasime 18.10.2018 doonoripäeva TÜ Pärnu kolledžis ja Oliver oli tol ajal seal tudeng ja ka heatahtlik vereloovutaja koos oma ägeda kursakaaslase Laureeniga , kellest ma tol ajal ka klipikese tegin 🙂 (väljas ka Instagramis)

Oliveri vereloovutusest on ka täiesti eraldi klipike, mida saate vaadata siin

Järgmine vahva kokkupuude Oliveriga tekkis siis, kui oli loodud Vulfram ja me korraldasime oma päris esimest särgi loosi (november 2019) Oliver oli üks kolmest õnnelikust, kes endale ka selle särgi võitis 🙂

Siin on ka väike meenutus sellest, kui Vulframi Oliver andis võidusärgi üle Oliver Leppikule 🙂 Ja koha järgneval päeval edastas Oliver vahva pildi, koos oma rõõmsa trennikaaslasega, kandes ise Vulframist äsja võidetud T-särki.

Umbes pool aastat hiljem saabus Oliverilt tellimus kahele dressikale, mis meie jaoks tähendas ka seda, et ta pidi rahul olema ka võidetud särgi kvaliteediga 🙂 Ta oli ise täis entusiasmi, et postitab peagi ka dressikatega pildid, kuid siis vigastas ta oma jalga ning oli sportimise rajalt maas paar kuud. Soovisime talle vaid kiiret paranemist ja küll neid postitusi jõuab teha siis, kui tervis taas korras on.

!8. detsembril edastaski Oliver meile lahedad klipid sellest, kui nad sõpradega disc golfi mängisid. Sel korral oli tal seljas üks tema soetatud dressikatest.

Täpselt sellise jadana me postituse alguses esitletud Oliveri ettepanekuni jõudsimegi ning 22.12.2020 sai alguse Oliveri algatatud ja meiega kooskõlastatud Vulframi dressika loos. Võitjal avanes võimalus valida eelnevalt disainitud dressikate seast endale meelepärane.

5.01.2021 selgus ka Vulframi dressika õnnelik võitja, kelleks osutus Katrin Põldma 🙂

Tänan omalt poolt kui ka Vulframi meeskonna nimel Oliver Leppikut nii ägeda initsiatiivikuse eest ja võin omalt poolt küll kinnitada, et Oliveriga tasub koostööd teha! Tema puhul on tegemist väga hooliva, tähelepaneliku, teotahtelise ja initsiatiivika noormehega, kes viib lubatu alati lõpuni!!!

Errit Kuldkepp

𝑃𝑎𝑠𝑠𝑖𝑜𝑛𝑎𝑡𝑒 𝑎𝑏𝑜𝑢𝑡 𝐿𝑖𝑓𝑒 & 𝐻𝑢𝑚𝑎𝑛 𝐶𝑜𝑛𝑛𝑒𝑐𝑡𝑖𝑜𝑛