fbpx

Otselink Facebookis avaldatud mõttetele

Jäänud on veel 30 päeva….mil olen Pärnu Haigla turundusspetsialist, kelle südamesoov oli tuua 2010. a. novembrikuust alates, külalislahkus haiglasse, teadmisega, et inimlikkus ühendab, sest tervishoiust ei teadnud ma midagi…..Jumaldan seda hetke, kui Mailiis Ollino mind pargis, pikkade mändide all Pärnu Postimees persoonilooks, mille kirjutas Karoliine Aus, pildistas…nendes hetkedes oli nii palju sügavust, rõõmu, olemist, mõistmist. Igaüks meie seast on oma elu looja, see kuidas me ümbritsevatega käitume, kogukonda panustame, teisi näeme ja neisse suhtume, on väga paljuski meie sisemise maailma peegeldus…..(minu isiklik teekond ja nägemus Pärnu Haiglast kajastub paljuski meie sotsiaalmeedia kanalites Pärnu Haigla Taastusravi- ja heaolukeskusPärnu Haigla Perekool Instagram https://www.instagram.com/heaolukeskus/ ja https://www.instagram.com/parnudoonorid/ 💜💜💜💜 tabades hetki meie ümber nii kaamera tagant kui ees olles, aidates tekitada Haiglast seda tunnet, mis ka mul endal sees on ja oli, kajastades sündmusi, mida oli au korraldada või mille juures viibida külalisena💜💜 Sest aastal 2010 oli siiras au, rõõm ja tohutu väljakutse, mille esitas mulle Urmas Sule….hakata Pärnu Haigla turundusspetsialistiks…andes edasi meie haigla väärtusi hoopis teise vaatenurga alt….ning sooviga tuua külalislahkus haiglasse 💜💜 
Artikkel, mille Karoliine kirjutas ja Mailiis pildistas on loetav 
https://positively-inspiring.com/blog/eesti-parnu-errit 

Armastust on maailmas palju, kuid meil on vaja oskust ja tahet, et seda märgata. Kui meile tehakse haiget, võime vastata samaga või näidata, kuidas saab ka teisiti, kui meid ei mõisteta, saame pakkuda mõistmist, kui meid ei hinnata, saame suurendada enda sees teiste hindamist ja märkamist. Olen teadlikult näinud ja kogenud oma 36 eluaasta jooksul väga palju, jälginud enda sees ja enda ümber toimuvat, seda kuidas inimesed käituvad ja püüdnud mõtestada nende sügavamaid väärtusi nende käitumiste taga….kuid ennekõike, kui hinnangut anda, on vaja empaatiat, kannatlikkust ja tahet mõista….jah, üks peatükk hakkab taaskord lõppema, ikka selleks, sillutada teed uuele, põnevale, rikkalikule….ja ennekõike, kui annate hinnanguid, mõelge, mis võiks olla ühe või teise käitumise põhjuseks ning lugege südamega järgmiseid lauseid….
💜💜💜💜
Kurbus loob sügavust. Õnn annab kõrgust. 
Kurbus annab juured. Õnn annab oksad.
Õnn on nagu taevasse suunduv puu ja kurbus on nagu juured, mis sisenevad sügavale maa põue. 
Mõlemad on vajalikud. 
Mida suurem on puu, seda suuremad on ta juured. 
Seega mõlemad on vajalikud, sest mida kõrgemaks kasvab puu, seda sügavamale lähevad ta juured. Mida suurem on puu, seda suuremad on tema juured. Tegelikult on need alati võrdväärselt jaotunud ja seepärast kutsutaksegi seda tasakaaluks. 
“Sadness gives depth. Happiness gives height. 
Sadness gives roots. Happiness gives branches. 
Happiness is like a tree going into the sky, and sadness is like the roots going down into the womb of the earth.
Both are needed, and the higher a tree goes, the deeper it goes, simultaneously. The bigger the tree, the bigger will be its roots. In fact, it is always in proportion. That’s its balance.”
-Osho-
And this is how we evolve, grow & are recharged!
Errit Kuldkepp
founder and ambassador of www.positively-inspiring.com
marketing specialist of Pärnu Hospital (2010-2019)