fbpx

Inimlikkus on valdkondade ülene ja ühendab meid kõiki. Kuidas aga maleva noored, korraldaja Tony Käsper ja mina saime võimaluse külastada Pärnu linnapead hr Romek Kosenkraniust tema enda kabinetis, selgub koheselt (vaata ka videoklippi külastusest)

Mõned nädalad tagasi kolis Tony pealinnast Pärnusse ning oli ka korraldamas Pärnumaa Õpilasmaleva ja SA Õpilasmaleva ühismalevat Pärnus. Teades, et olen kohalik, pöördus ta minu poole nõu saamiseks, et kelle huvitavatega võiksid noored kohtuda ning Pärnu linnapea tuli mõtteisse üsna kohe, sest noortel on kindlasti temaga huvitav kohtuda ja kus siis veel, kui tema enda kabinetis   Olles vastavad kokkulepped ja nõusolekud kätte saanud, saimegi sättida 27. juunil kell 15 sammud Pärnu linnavalitsusesse. Noored olid üsnagi elevil ning kümnest üks on pärnakas, kõik teised on Eest muudest linnadest, eelkõige Tallinnast. Linnavalitsusesse kohale jõudes saime oodata vaid 5 minutit, kui abivalmis linnasekretär meid linnapea juurde juhatas, kus oli rõõm kohtuda ka veel referendiga, kes lahkelt naeratades avas meile linnapea kabineti, kus naerulisui ootas meid juba hr Romek Kosenkranius isiklikult. Noored said kuulda Pärnu linna arengutest, vaatasime pisut tagasi ka ajalukku, ning said käes hoida väärikat linnapea ametiga kaasas käivat auraha. Küsimusele, kes tahaks saada tulevikus linnapeaks, tõstis noor, 14. aastane Kenneth käe ja väljendas oma soovi, vastutasuks selle eest, sai ta ühispildile meie linnapeaga. 
Kogemused on ainukesed tegevused, mis rikastavad meie igapäevaelu, noortele jääb kindlasti meelde nende päris esimene linnapea külastus ja minul on ainult väga hea meel, et see sai toimuma Pärnus, linnapea Romek Kosenkraniusega  Järgmisel nädalal tulevad noored külla juba Pärnu Haigla Taastusravi- ja heaolukeskusesse, kus saavad kindlasti huvitava ülevaate siin toimuvast, olles nüüd ka teadlikud, et Pärnu Haigla asutajaks on Pärnu linn.

Siiras tänu veelkord ja tegusat suve kõigile 🙂 

Errit Kuldkepp