fbpx

Suurima rõõmuga tutvustan teile 2 väga erakordset naist: Aurelie Desmas ja Angela Griffel keda ühendab suur kirg südamega tunnetatava ja isikupärase sisekujunduse vastu.

Soovitan külastada Aurelie´s kodulehte & inspireerivat Instagrami

Aurelie on äsja New York’ist🇺🇸 Pärnusse elama kolinud prantslanna ja Angela on Pastoraat Cafe & Rosenplänter Boutique Hotel süda ja hing. Meid kõiki aga seob armastus selle vastu, mida me elus teeme. Aurelie ja Angela puhul on see hingestatud ruumide sisekujundus-ja planeerimine (kuid kindlasti mitte ainult), mis peegeldab autentselt nende omanikke ja minul hingestatud turundus, mis tuleb otse südamest.
Ühel kaunil hommikul, mil me kohtusime, oli siiras rõõm kuulata ääretult põnevaid lugusid ja tõdeda, et kõik, millesse inimesed panustavad kogu südamest, on palju suurema väärtusega ning kui inimesed ei suuda täpselt öelda, miks neile üks või teine meeldib, kuid nad tajuvad seda südamega.

Suurimaks väärtuseks siin elus minu arvates on see kui paljusid inimesi suudame me positiivselt inspireerida nii, et peale meiega kohtumist tahavad nad samamoodi suhtuda ka neid ümbritsevatesse inimestesse.

“Inimesed võivad unustada mida me neile tegime või ütlesime, kuid mitte kunagi ei unusta nad seda mis tunde me neis tekitasime” (M. Angelou)

Vaata postitust ka Facebookis, seal on lisaks väikesed klipid 🙂

Armastusega Pärnust,
Errit Kuldkepp

Soovitan vaadata ka võrratut fotokollektsiooni, mille me tegime Pastoraat Cafe´s erakordselt särava fotograafi Mailiis Ollinoga