fbpx

Väärtused, millesse me usume ja mille järgi elame ei ole pelgalt sõnad paberil või arvutiekraanil, need peavad väljenduma meie tegudes! Igaüks saab oma tegevusega panustada oma isikliku ja kogukonna elu turvalisusesse. Ümbritsevaid inimesi saab mõjutada vaid eeskuju kaudu, samm, sammult, kannatlikult. Lapsed ja noored jälgivad meid rohkem kui arvatagi oskame ning nad usuvad rohkem seda, mida me teeme, kuidas käitume, eriti siis, kui me ei tea, et meid jälgitakse.

Meie väärtused, mida kanname inimestena, peegelduvad meie tegudes, meie suhtumises teistesse, olenemate positsioonist, kandudesedasi meie töösse ning igasse elu valdkonda, millega seotud oleme. Antud video 3:44 minutil räägin olukorrast, kus mulle noorena ei tuldud appi ning see on olnud üheks määravaks põhjuseks, miks aitan alati abivajajaid siis, kui vähegi võimalik ning innustan ümbritsevaid sama tegema.
Põhiväärtused (inimlikkus, hoolivus, ausus, julgus), millesse usume tugevnevad aastatega ja kindlasti lisandub aja jooksul ka uusi, täiendavaid väärtuseid/ hoiakuid. Vaadates tagasi aastasse 2017, siis oli au olla 6. novembri 2017. a. külaline Ringvaade​ saates ning vestelda teiste aitamisest, julgusest, hirmust üle olemisest, inimlikkusest….aitäh Grete Lõbu​ meeldiva vestluse eest! Enne seda aga sai silma vaadata teistele, 28 oma elu kangelasele Justiitsministeerium​is toimunud vastuvõtul….iga inimene loeb, iga panus loeb. Olen kindel selles, et inimlikkust ja hoolivust ei ole kunagi liiga palju!
Märgi saamise ajal olin Pärnu Haigla turundusspetsialist, uskudes, et kuigi ma ei ole meditsiinipersonal, saan omamoodi inimeste heaolusse panustada.
Olgem hoolivad ja märgake inimesi enda ümber.


Eno-Gerrit Link​ kirjutas ka väga hea kokkuvõtva artikli
Video allikas: Eesti Rahvusringhääling​

Errit Kuldkepp

𝑃𝑎𝑠𝑠𝑖𝑜𝑛𝑎𝑡𝑒 𝑎𝑏𝑜𝑢𝑡 𝐿𝑖𝑓𝑒 & 𝐻𝑢𝑚𝑎𝑛 𝐶𝑜𝑛𝑛𝑒𝑐𝑡𝑖𝑜𝑛founder & ambassador of positively-inspiring.com

• soulful marketing for Vulfram.com

• soulful marketing consultations

• inspirational seminars

• event moderation

• “know yourself” private sessions

• providing heartfelt hospitality in Pärnu, Estonia