fbpx

AUTENTSUS nõuab JULGUST, VÄÄRIKUST, HAAVATAVUST ja LÄBIPAISTVUST, eriti tänapäeva ühiskonnas, kus rõhk välisele „kestale“ on nii, nii suur…ja 2016 detsembrikuus võtsin vastu otsuse postitada veel avatumalt, julgemalt, nihutamaks korralikult mugavustsoone ja kõige selle juures jääda ausaks, sest ma tahtsin teadlikult areneda valdkondades, mis on olulised minu jaoks…jagasin kõike, mis kõnetas ja liigutas ning läks kokku minu põhiväärtustega… tulemused olid endagi jaoks üllatavad (eelkõige reaktsioonid, emotsioonid ja tunded nii endas kui ka kallites jälgijates nii positiivsed kui ka negtiivsed!) See teekond on olnud konarlik, lauge, kõrgustesse tõstev ja maapõue suruv…olles seeläbi nii kiiresti arendav, sest üksi või väikeses klassiruumis õppides oleks see võtnud palju, palju, palju kauem aega..

SIIRAS ja SÜDAMLIK tänu SULLE, kes Sa oled jälginud positusi, mida jagan, Sinu roll minu kasvamisel on olnud suurem, kui Sa arvatagi oskad…

MIKS MA SEDA KÕIKE TEEN? Kirg elamise vastu sooja inimlikkuse, siira heatahtlikkuse ja südamega tunnetatava külalislahkuse kaudu ning teadlik iseenda arendamine on põhilisteks sisemisteks tõuketeguriteks…Mida ma avastasin nende viimase 1,5 aasta jooksul on see, et läheb aega, enne kui osad inimesed mõistavad, et su kavatsused on siirad ja ausad….sest elu on neid päris korralikult räsinud või on nende maailmavaated lihtsalt nii erinevad. Kuid te võite vaid ette kujutada, kui rikastav ja õpetlik see kõik on olnud (ja on ka edaspidi)! Selle käigus arenevad tugevalt empaatiavõime, tahe ja oskus mõista, miks keegi üht või teistpidi arvab ja siiras tahe jääda truuks oma põhiväärtustele ning kogeda, õppida, kogeda, õppida, kogeda…..)

KANNAN EDASI PÄRANDIT….Kevadel 2018, kui lahkus minu kallis vanaema, siis lubasin endale, et kannan veel julgemalt ja jõulisemalt edasi tema jäetud pärandit inimlikust soojusest, lahkusest, suurest südamest, tingimusteta armastusest, erakordsest vaimutugevusest ja loomulikult pühendunud töökusest! Nii kaua kui ma ennast mäletan, oli pere tema jaoks alati esimesel kohal ning kõik meie sõbrad ja tuttavad võttis ta hetkega omaks, avas uksed ja südamed, kattis alati laua hea ja paremaga ning tegi ka voodi, kui keegi vajas kohta, kus puhata. Tõenäoliselt ei suuda ta ise ka tajuda enda pärandi sügavust ja rikkust, sest ise pidas ta ennast väga lihtsaks naiseks, kes pidas elus äärmiselt vajalikuks liikumist, tummiseid hommikusööke ja head huumorimeelt:) Seda kõike kannavad edasi ka minu olemasolevad armsad pereliikmed (RitaVelloEgertLindaJanelyIvar)
Nii babulja kui ka vanaisa rääkisid kogu aeg, et inimest tuleb austada ja temasse hästi suhtuda siis kui ta elab ning see on teguviis, mille juurutasid nad meie peresse sisse kohe algusest peale!
On siiras au ja õnn tema ja vanaisa Oskari poolt loodud perekonna traditsioone väärikalt edasi kanda ning neid veel tugevamaks muuta!

Sügava armastuse ja siira tänutundega ning loomulikult jätkates..
Errit Kuldkepp

Personal Branding|Soulful Marketing|Inspirational Seminars|Heartfelt Hospitality 

SIIRAS ja SÜDAMLIK tänu SULLE, kes Sa oled jälginud positusi, mida jagan, Sinu roll minu kasvamisel on olnud suurem, kui…

Posted by Errit Kuldkepp on Reede, 31. august 2018