fbpx

Eesti NATO Ühing: Ettevõtja Errit Kuldkepp ütles Eesti NATO Ühingule antud usutluses, et tema jaoks on väga oluline osa riiklikust julgeolekust vaimsele tervisele tähelepanu pööramine, selle hoidmine ja arendamine. Vastasel korral jäävad ka muud julgeolekut puudutavad valdkonnad poolikuks.

Ettevõtja Errit Kuldkepp riigikaitsest

Loe ka “Naised, rahu ja julgeolek” ümarlauas 18.06.20 toimunust. Ümarlaud toimus Eesti NATO Ühingu ja Kanada Suursaatkonna eestvedamisel. 

Eesti NATO Ühing: MARICA LILLEMETS: julgeolekut ei ole kunagi liiga palju. Eesti NATO Ühing koostöös Kanada suursaatkonnaga korraldas 18. juunil Hiltoni hotellis iga-aastase traditsioonilise ümarlaua “Naised, rahu, julgeolek”. Ürituse moderaator, ühingu meediakonsultant Marica Lillemets selgitab, miks on vaja aeg-ajalt meelde tuletada naiste, rahu ja julgeoleku seoseid.

MARICA LILLEMETS: julgeolekut ei ole kunagi liiga palju

Eesti NATO Ühing: KERSTI TOOTS JULGEOLEKUST: kõige suurem oht on jääda üksinda. Ettevõtja Kersti Toots märgib, et NATO-st teatakse Eestis liiga vähe. Samas on kõige suurem oht, mis Eestit võib tabada, jääda oma väiksuses üksinda. “Koostööd peab tegema, mitte oma poliitilisi ambitsioone rahuldama,” nendib Toots.