fbpx

Elu on väga selgelt õpetanud seda, et mida sügavamalt Sa õpid tundma iseennast, kiht, kihi haaval, seda avatumaks, autentsemaks, julgemaks muutud Sa oma suhetes teiste inimestega ja oma igapäevastes tegevustes.

Igal inimesel on ümbritsevale maailmale midagi erilist anda, oluline on vaid jõuda iseendas selleni, mis see on ja siis seda vapralt ümbritsevatega jagada💛💛 See võib olla midagi pealtäha väga lihtsat, mida Sa ise kohe ei märkagi, kuid teed seda alati. Ja kui kohe täpselt ei saa aru, siis ole palun julge katsetama, eksima, komistama ja kukkuma, kuid alati, alati uuesti püsti tõusma ja jätkama💛💛 Sul, nagu igal teisel inimesel on väärtus ja Sa päriselt oled oluline.

On aegu, kui me ei julge ennast siiralt ja südamest väljendada, sest kardame kriitikat, halvakspanu või valusaid kommentaare. Neid jätkub alati ja olen nõus, need on ebameeldivad ja teevad haiget, kuid samas, neil on võime avada meid iseendale veelgi rohkem, suunates meie tähelepanu sellele, mis meile tegelikult oluline on. Ja kui see, mida Sa teed, paneb Sinu hinge laulma, siis palun jätka selle tegemist, sest Sulle endalegi teadmata sütitab see ka ümbritsevaid inimesi.

See on oluline, sest inimlikkus, on see, mis ühendab, puudutab ja liidab meid üksteisega ühiste väärtuste, inimliku soojuse ja üksteise julgustamise/toetamise kaudu kaudu. Hukka mõista on lihtne, kuid päriselt soovida mõista nõuab aega, huvi ja siirast hoolimist.

Mida vapramaks muutud Sina, seda julgemalt väljendad Sa ennast ja annad lisaks oma häälele tohutult jõudu ka teiste inimeste häältele ja see on tohutult väge andev tegevus💛💛


Mäletan, et 10. klassi inglise keele tunnis, saime valida tsitaadi, mille järgi esseed kirjutada ning mulle sattus järgnev: “Think globally, act locally” Täna kirjutaksin sellel teemal kindlasti hoopis teisiti, kui siis ja lisaksin siia uue tahu, mis puudutaks kõigepealt inimest ennast…kui Sa tahad muuta maailma, alusta kõigepealt iseendast, mine enda sisse päev, päeva järel ja ole valmis avastama seda põnevat ja müstiliselt rikast maailma, mis peitub Sinu sees, saa sellega sõbraks, iga päevaga üha enam ja Sa peagi Sa avastad, kui palju on Sul sellest rikkusest ka ümbritsevatega jagada💛💛
Tee seda julgelt!

Armastusega Pärnust
Errit Kuldkepp

Personal Branding|Soulful Marketing|Inspirational Seminars|Heartfelt Hospitality 

See kaart on lihtsalt nii liigutav, helge, armas ja innustav ja loodan, et see puudutab ka Sinu hinge💛 💛

Autoriks andeks kunstnik Richard Telford