fbpx

Klipp ja artikkel on valminud parnumaa.ee portaali jaoks 2018 suvel

Pärnumaal on ruumi kõigeks: ela, tööta, naudi, armasta, loo ja arene.

Prefer to read in Esnglish about how.. there is plenty of space for everything in Pärnu County: just live, work, enjoy, love, create and flourish!

Olen sündinud idüllilises Pärnu linnas ning kogu elu siin elanud ja arenenud. Vahepeal käisin ja avastasin maailma, kuid tulin ikkagi tagasi. Praegu pühendun oma elustiili ettevõtte Positively Inspiring Lifestyle loomisele ja kujundamisele ning eelnevalt oli mul au olla Pärnumaa suurima tööandja Pärnu Haigla turundusspetsialist. Olen üks suur unistaja ja elu sügav armastaja, inimlikkuse väärtustaja ja lihtsate asjade nautleja. Tänu oma tööle ja hobidele saan tegeleda nende asjadega iga päev.

Mulle on südamelähedane Pärnumaal elamine, kuid seejuures armastan ka reisida. Põnev on laias maailmas ringi rännata, avastada endas uusi omadusi ja oskusi, olla avatum kõige ja kõigi suhtes ning seda siis kohalikul tasandil rakendada.

Pärnumaal on ruumi kõigeks: elamiseks, töötamiseks, nautimiseks, armastamiseks, kaotamiseks, otsimiseks, leidmiseks, loomiseks ja arenemiseks. Siin on rahu ja vaikust, kui seda tahta, ning kiirust ja särtsu, kui sellele keskenduda. Meie õnn ja rahulolu on meie endi tegudes ja hoiakutes. Ka inimesed on soojad, hoolivad ja abivalmid. Pärnumaa tekitab minus koduse tunde!

Kui teid paelub ruum, kus on võimalik luua, kaunis keskkond, mis inspireerib elama kooskõlas loodusega, kui teile meeldib ettevõtlikkus ja tunne, et teie tegevuse tagajärjel päriselt ka midagi muutub, siis Pärnumaa on just see.

Armastusega Pärnust

Errit Kuldkepp

Personal Branding|Soulful Marketing|Inspirational Seminars|Heartfelt Hospitality