fbpx

“Ükski unistus ei täitu võluväel. Vaja läheb sihikindlust ja tuleb teha kõva tööd”. – Colin Powell

Suurima au, rõõmu ja tänutundega tutvustan teile ühte väga olulist inimest, kellega viis meid elu inimlikult kokku juba 14 aastat tagasi. See oli aeg, kui kohtusin oma kalli Oliveriga ja sain tuttavaks ka tema sõpradega, kelle seas oli ka eriti muhe ja äärmiselt lahke loomuga Reimo Ruubel.

Tihtipeale on ikka nii, et meil pole esialgu õrna aimugi, mis kired ja huvid inimeste sees peidus on, seda muidugi seniks, kuni nad meile neid avama hakkavad. Hindan tohutult seda, kui inimesed leiavad üles oma kired, mis sütitavad nende enda hinge ja pakuvad tegelikult nii, nii palju kõigile, kes sellest on valmis osa saama.

Mäletan kui nägin Reimo esimesi videoklippe, milles oli soojus, helgus, tema enda sõbralikkus ja see miskit veel. See, miski tuleb tal sügavalt hingest ja puudutab teisi sügavalt ja ehedalt. Võin ainult ette kujutada, kui palju aega, mida saab juba mõõta aastates, on ta kokkuvõttes panustanud oma kire edasi arendamisesse, sest videotööstus areneb kiirelt ja uusi tehnilisi vahendeid tuleb kogu aeg juurde. Samal ajal areneb ja avaneb ka inimene ise, olles veel julgem maailmaga jagama seda, mis tuleb ta seest.

See kõik oli ka ajal, mil olin Pärnu Haigla turundusspetsialist ja hakkasin unistama, sellest, kui imeline see oleks, kui me saaksime ka meie Taastusravi- ja heaolukeskust kogukonnale lähemale tuua, soojal, inimlikult, helgelt, sest nii nagu ka nimigi ütleb, on keskuse üheks suureks kliendibaasiks inimesed, kes vajavad professionaalset arstiabi ja teiseks oluliseks grupiks on inimesed, kes soovivad oma tervise heaolusse panustada.

Pakkumisi projektide teostamisele oli mitmeid, kohe hulganisti, kuid Reimo pakkumised osutusid kõige tasakaalukamateks nii sisu kui hinna poolest. Mäletan, et juba siis, sain esitleda omapoolsed soovid ja ettepanekud, kuidas ja mida jäädvustada ning kaasa mõelda ka suuremas plaanis. Reimoga koostöö oli väga, väga ladus, ta on ääretult professionaalne ja tohutult rahulik mees, seega ei mingit draamat. Ta mõtleb alati avatult kaasa ja lubab ka elul oma korrektuure teha.

Lubagem teile tutvustada klippe, mis meie ühisest koostööst valmisid ning Pärnu Haigla ka kinolinadele ja kogukonnale lähemale viisid. Esitlen need valmimise järjekorras, aastate kaupa, alustades kõige esimesest, mis “läks purki” 2015 juulikuus. Film Purgis OÜ on Reimo ettevõtte nimi, mille alt ta oma erakordselt unikaalset teenust pakub!

Mäletan, et teise klipi idee tekkis siis, kui meil oli vajadus kõnetada noorsportlasi ning ajal, mil olime oma kalli kolleegi Ülle Mitt´iga teel Tartusse, tekkis mõte kaasata sel korral noored motosportlased Johanna Saareke ja Hendrik Talviku 🙂 Aasta siis oli 2016 ja taaskord suvine juulikuu.

Minu jaoks kolmas ja viimane ühine projekt Pärnu Haiglaga seonduvalt oli aastal 2017, mis oli meil soov teha pea 11 minutiline klipp, kus me tutvustame kõiki taastusravi- ja heaolukeskuse teenuseid ning proovime võimalusel kõnetada võimalikult paljusid sihtgruppe.

Selle klipi valmimisel tegime isegi meie haigla konverentsisaalis esilinastuse ja kutsusime kohale ka kõik, kes sellesse oma panuse andsid ning loomulikult kõik huvilised. Sest pean üli oluliseks inimeste väärtustamist ja hindamist siis, kui nad on meie kõrval. Reimo on fotol kõige parempoolsem.

Oma unistuste märkmikusse panin juba aastaid tagasi kirja selle, et kui ma teen oma isikubrändi alt esimese klipi, siis kindlasti on Reimo Ruubel see inimene, keda ma sooviksin, et oleks selle produtsent.

Iga lõpp on millegi algus…ja selle alguse peame ise julgelt looma, olenemata sellest, et sulle on külla tulnud erakordselt kirju seltskond, kelle hulgas on hirm, ebakindlus, teadmatus aga ka usk, lootus ja armastus💙💙
TREILER “Raudteevalitsuse Villa” lugu, sarjast “Armastusega Pärnust” esimene lühifilm esilinastub lähipäevil ja tähistab ühe põneva perioodi lõppu, mil jagasin teiega kirglikult VP Kinnisvara erakordsete hoonete lugusid, mille projekteerijateks on BOA arhitektid 💙💙

Olen kogu südamest tohutult tänulik, et Selle valmimisesse andsid oma panuse neli kirglikku pärnakat:
Režissöör Errit Kuldkepp Positively Inspiring Lifestyle
Produtsent Reimo Ruubel Film Purgis
Pianist Robi Salumets
Muusika Raimond Valgre “Sinilind”
PS! 💙💙 Robi Salumets mängis eriliselt südamelähedase loo “Sinilind” sisse just selle minifilmi jaoks…ja see on maagiline💙💙
💙💙 Võttepäeval oli Reimol kaasas ka väike abiline, pisipoeg Luukas, kes oli erakordselt tubli ja asjalik💙💙 Ja see, et mu esimese, päris esimese filmikese produtseeriks just Reimo Ruubel, on olnud minu unistuste märkmikus ikka päris mõned aastad💙💙
Filmimise
aeg: Juuli, 2020
koht: Pärnu linn, Eesti

“Ükski unistus ei täitu võluväel. Vaja läheb sihikindlust ja tuleb teha kõva tööd”. – Colin Powell

Armastusega Pärnust

Errit Kuldkepp

Personal Branding|Soulful Marketing|Inspirational Seminars|Heartfelt Hospitality