fbpx

Mäletan meie esimest silmast-silma kohtumist Robiga 5. juunil 2019, mille järgselt kirjutasin oma Facebooki seinal järgnevalt:

Kohtusin isiklikult Pärnu omaenda klaverigeeniusega Robi Salumets Hedon SPA & Hotel 5ndal sünnipäeval🎶Robi on noormees, kes tunnistab, et muusika tuleb südamest, mitte noodist💙💙Olles ise alles 17aastane, kirjutas sel aastal ka orkestriteose “Algus”, mis oli nii hea, et Pärnu Linnaorkester / Pärnu City Orchestra kandis selle oma soovikontserdil ette💙💙🎶🎶Hetkel kõlamas siis Sinatra üks tuntuimatest lugudest “New York, New York”
Lugege ka Pärnu Postimees artiklit: “Pärnu koolipoiss kirjutas orkestriteose

Tegin sellest hetkest ka lühikese videosalvestuse

Allolev klipp on võrratu mälestus Robi Salumets klaverikontserdist Pärnu Haiglas, mis toimus augustikuus 2019. Olen aastaid olnud lummatud selle noore mehe lõputust talendist! Muusika, mis mängleb tema hinges, voolab temast välja pealtnäha mängleva kergusega ja puudutab kõiki, kes seda kuulevad!
Pärnu Haiglas korraldasin noorte kontserte aastaid, Robi kontsert jäi selles hoones minu jaoks viimaseks ja väga teadlikult sümboliseeris minu enda jaoks ühe olulise peatüki lõppu.

Robi Salumets kontsert Pärnu Haoglas, Errit Kuldkepp

Võrratu mälestus Robi Salumets klaverikontserdist Pärnu Haiglas, mis toimus augustikuus 2019. Olen aastaid olnud lummatud selle noore mehe lõputust talendist! Muusika, mis mängleb tema hinges, voolab temast välja pealtnäha mängleva kergusega ja puudutab kõiki, kes seda kuulevad! Pärnu Haiglas korraldasin noorte kontserte aastaid, Robi kontsert jäi selles hoones minu jaoks viimaseks ja väga teadlikult sümboliseeris minu enda jaoks ühe olulise peatüki lõppu. Nüüd, jagades seda klippi, loodan siiralt, et Robi muusika saatel avame taaskord uue, erakordselt küllusliku peatüki🇪🇪🌞🌞Armastusega PärnustErrit Kuldkeppwww.positively-inspiring.com Positively Inspiring Lifestyle Vulfram

Posted by Errit Kuldkepp on Teisipäev, 21. juuli 2020

Seejärel viis elu meid ikka musikaalselt kokku ja taaskohtumine toimus novembrikuus, mil Strand Hotellis toimus Pärnumaa vabaühenduste inspiratsiooni- ja tänupäeva “Appi, mind kiidetakse!” Robi, üheskoos Marta-Lotta Kukk´ ga pakkusid tõelist muusikalist naudingut kõigile saalis viibijatele!

Meie armsas Pärnus toimub 27. novembril Pärnumaa vabaühenduste inspiratsiooni- ja tänupäev 2019, kus tunnustatakse…

Posted by Errit Kuldkepp on Teisipäev, 26. november 2019

Unistus sellest, et Robi mängitud pala võiks rikastada ka minu enda videoklippe püsis mu südames, kuni, aastal 2020 juulikuus pöördusin ta poole sooviga…kus palusin, et kas ta oleks nõus mängima sisse Raimond Valgre “Sinilind” erakordselt erilise loo? Ja ta tõepoolest oli ja selle üle oli mul rohkem kui lihtsalt hea meel. Sest see, kuidas mind isiklikult puudutab just tema mängitud muusika on kirjeladmatu, kuid südamega tunnetatav!

Robi suutis vahepeal aga mind veel üllatada, kuna ma ei olnud teadlik, et ka tema esinem Minifestivalil TUNNE, mis toimus Pärnu uues noortekeskuses HUUB.

Robi oli nõus Minifestivalil TUNNE esitama Raimond Valgre loo “Sinilind”, millel on erakordselt suur tähendus, sest ühe tähendusena arvatakse, et Raimondi jaoks sümboliseeris sinilind ka vabadust ja lootust…

Nüüd, jagades seda klippi, loodan siiralt, et Robi muusika saatel avame taaskord uue, erakordselt küllusliku peatüki….

Iga lõpp on millegi algus…ja selle alguse peame ise julgelt looma, olenemata sellest, et sulle on külla tulnud erakordselt kirju seltskond, kelle hulgas on hirm, ebakindlus, teadmatus aga ka usk, lootus ja armastus💙💙
TREILER “Raudteevalitsuse Villa” lugu, sarjast “Armastusega Pärnust” esimene lühifilm esilinastub lähipäevil ja tähistab ühe põneva perioodi lõppu, mil jagasin teiega kirglikult VP Kinnisvara erakordsete hoonete lugusid, mille projekteerijateks on BOA arhitektid 💙💙

Olen kogu südamest tohutult tänulik, et Selle valmimisesse andsid oma panuse neli kirglikku pärnakat:
Režissöör Errit Kuldkepp Positively Inspiring Lifestyle
Produtsent Reimo Ruubel Film Purgis
Pianist Robi Salumets
Muusika Raimond Valgre “Sinilind”
PS! Kuulake Robi Salumetsa esituses taustaks kõlavat eriliselt südamelähedase lugu “Sinilind”….

“Ükski unistus ei täitu võluväel. Vaja läheb sihikindlust ja tuleb teha kõva tööd”. – Colin Powell

Armastusega Pärnust

Errit Kuldkepp

Personal Branding|Soulful Marketing|Inspirational Seminars|Heartfelt Hospitality