fbpx

Täiendatud 8.09.2020: Päris esimene Positively Inspiring Lifestyle polosärk, mida kaunistab minu poolt käsitsi kirjutatud “Armastusega Pärnust” on samuti inspireeritud armastusest Pärnu vastu ja sinilinnust, mis sümboliseerib usku, lootust ja vabadust!

Iga lõpp on millegi algus…ja selle alguse peame ise julgelt looma, olenemata sellest, et sulle on külla tulnud erakordselt kirju seltskond, kelle hulgas on hirm, ebakindlus, teadmatus aga ka usk, lootus ja armastus💙💙

Kirjutades seda pöördumist täna, 20.08.2020, mil meie armas Eestimaa tähistab Eesti Vabariigi taasiseseisvumist, tsiteerin meie presidenti Lennart Meri: “Muutuvas maailmas võidab see, kes maailmaga koos käib, käib natukene kiiremini kui maailm. Jõuab maailmast ette, oskab ette näha neid probleeme, neid küsimusi, neid lahendusi, mida elu talle seab.”

Raudteevalitsuse Villa” lugu, sarjast “Armastusega Pärnust“, mida saadab lugu “Sinilind” esimene lühifilm tähistab ühe põneva perioodi lõppu, mil jagasin teiega kirglikult VP Kinnisvara erakordsete hoonete lugusid, mis kõnetasid mind ennast ja soovisin, et puudutaks ka teid ning tõstsin esile nende hoonete projekteerijaid – BOA arhitektid 💙💙 Täpselt nii nagu meie ise loome oma elule sisu ja tähenduse, teeme me seda ka suuremate ja väiksemate ettevõtmiste ja sündmustega.

Selle klipiga soovin esile tõsta meie idüllilist Pärnu linna, võrratut arhitektuuri, südamlikke ja suure hingega Pärnu oma inimesi Reimo Ruubelit ja Robi Salumetsa ning isikubrändi kaudu südameid puudutavat hingestatud turundust (soulful marketing) .

Uueks alguseks on nüüdsest veel julgem tegutsemine oma isikubrändi kaudu, mis tugineb sügavamatel sisemistel väärtustel, sest armastan turunduse valdkonda kogu hingest. Olen nüüdseks läbi aastatepikkuse kogemuste jõudnud selleni, et ainus eristumise faktor on inimene ise ja hingestatud turundamine läbi tugeva, väärtustel põhineva isikubrändi on see, mis puudutab, kõnetab, eristab ja loodetavasti ka inspireerib. Hingestatud turundus (Soulful Marketing) on termin, mida olen kasutanud väga pikalt ja selle “hinge” annabki inimlik faktor.

Olen veendumusel, et ennekõike, kui me saame headeks professionaalideks, on ülimalt oluline teadlik eneseareng. Sest, kui me kasvame teadlikult inimestena, saame juurde tuhandeid kogemusi (nii neid, mis meid murravad, kuid siiski õpetavad kui ka neid, mis tiivustavad), julgust, enesekindlust, lahkust, mille läbi suureneb ka empaatiavõime ning avardub maailmapilt, võime me veel vapramalt ajada selja sirgu ja luua edasi oma rada. Seeläbi saame omakorda toetada ja innustada neid, kes tahavad, kuid võibolla veel ei julge avastada veelgi julgemalt oma sisemist maailma, et seda vapustavat ilu ja tarkust siis omakorda teistega jagada.

Jah, tõepoolest, iga uus algus toob kaasa ka uut laadi hirme, kahtlusi ja vanade mõttemustrite murdmist, kuid enamjaolt on tegu meie peas toimuvaga, seega, meil on teadlik võimalus valida, milliseid mõtteid me kastame ja väetame ja millistel lubame tulla, kuid vaid viivuks, et neid kogeda ja siis taas lahkelt teele saata. Armastan ELU iga oma keha rakuga ja parim, mida teha saan on proovida, katsetada, anda võimalus, sest arvan, et “mis siis kui ma oleksin olnud, julgenud, rääkinud, proovinud?” on hullemad, kui see teadmine, et ma vähemalt andsin endast sel hetkel kõik, et proovida, katsetada, kogeda, õppida…. Kujutage ette, kui pisikesed ilmakodanikud, õppides kõndima, loobuksid teisel, kolmandal või isegi kümnendal katsel. Õnneks nad ei tee seda ja see on vast isegi parim näide elust enesest. Elu meie ümber on maailma parim klassiruum, millel on võime meid õpetada iga päev, kui me vaid võtame oma sisemiseks sooviks seda märgata, kogeda ja tunda.

Tänan südamest kõiki, kes on sel teekonnal siiani, igaüks omal moel, panustanud, nii heas kui halvas, sest see kõik on olnud erakordselt rikastav. Soovin siiralt, et teil oleks killuke rohkem julgust, pealehakkamist ja motivatsiooni luua just sellist elu nagu sosistab teile süda, päev, päeva järel!

Olen kogu südamest tohutult tänulik, et Selle valmimisesse andsid oma panuse neli kirglikku pärnakat:
Režissöör Errit Kuldkepp Positively Inspiring Lifestyle
Produtsent Reimo RuubelFilm Purgis
Pianist Robi Salumets
Muusika Raimond Valgre “Sinilind”
PS! Robi Salumets mängis eriliselt südamelähedase loo “Sinilind” sisse just selle minifilmi jaoks…ja see on maagiline💙💙
Võttepäeval oli Reimol kaasas ka väike abiline, pisipoeg Luukas, kes oli erakordselt tubli ja asjalik💙💙 Ja see, et mu esimese, päris esimese filmikese produtseeriks just Reimo Ruubel, on olnud minu unistste märkmikus ikka päris mõned aastad💙💙
filmimise aeg: Juuli, 2020
koht: Pärnu linn, Eesti

Siiras tänu kindlasti ka Sulle Marten Palu, et lubasid mind Black and Brownie kaunitesse ruumidesse💙💙

Armastusega Pärnust, 20.08.2020
Errit Kuldkepp

Personal Branding|Soulful Marketing|Inspirational Seminars|Heartfelt Hospitality

Lühifilmi saab vaadata subtiitritega neljas erinevas keeles: eesti, inglise, soome ja vene.