fbpx

Prantsuse sisekujundaja Aurélie Desmas Eesti interjööridest: siinsete kodude disain on otsekohene ja ajatu

UUS! artikkel Aureliest meediaväljaandes “Moodne Kodu”…”Prantsuse sisekujundaja Aurelie Desmas Eesti Interjööridest: Siinsete kodude disain on otsekohene ja ajatu”

Suurima rõõmuga tutvustan teile Pärnu linna inspireerivat uut elanikku Aurelie Desmas, kes eelmise aasta lõpus oma abikaasaga otse New Yorkist Pärnusse kolis. Ta on erakordne naine, kelle kireks on südamega tunnetatav ja isikupärane sisekujundus. Aurelie on pühendunud inimeste kodude ja erinevate ruumide kujundamisele nii, et see oleks harmoonilises kooskõlas inimese endaga.

Ühel suvisel hommikul kohtusime taas, et nautida hommikusööki Hedon SPA Hotellis ja mõnusa vestluse käigus küsis Aurelie, et kas ma tean, kes on Hedoni imelise aiakese kujundaja. Jah, see on see sama aed, kuhu on istutatud ka minu poolt Hedoni kollektiivile kingitud pajupuu, mille kohta saad lugeda artiklist “Hedon SPA & Hotel, kaks naist ja pajupuu” See on ka põhjuseks, miks alloleva klipikese just selles armsas aias tegime ja teile vaatamiseks ka siin jagame.

Selleks, kuidas me Aureliega esmakordselt Pärnus kohtusime, kutsun lugema postitust “Tiffany&Co NY, Paris & Pärnu

Soovitan lugeda ka postitust “Südamega tunnetatav, inimlikult ühendatud“, mille kaudu tutvustan teile 2 väga erakordset naist: Aurelie Desmas ja Angela Griffel keda ühendab suur kirg südamega tunnetatava ja isikupärase sisekujunduse vastu.

Millist stiili ja lähenemist Aurelie sisekujunduses kõige rohkem väärtustab? Kõige paremini kirjeldab seda järgmine lõik tema Studio Aurelie lehelt:

Aurelie´s style revolves around what she calls a “colourful Scandinavian” aesthetic with clean lines and pops of colour, taking into account her clients’ tastes and the specific energy they want to experience when they’re home — dynamic, soothing, etc. — all encompassed in a cohesive aesthetic to ensure everyone and everything live in happy harmony.”

Suurimaks väärtuseks siin elus minu arvates on see kui paljusid inimesi suudame me positiivselt inspireerida nii, et peale meiega kohtumist tahavad nad samamoodi suhtuda ka neid ümbritsevatesse inimestesse.

“Inimesed võivad unustada mida me neile tegime või ütlesime, kuid mitte kunagi ei unusta nad seda mis tunde me neis tekitasime” (M. Angelou)

Armastusega Pärnust

Errit Kuldkepp

Personal Branding|Soulful Marketing|Inspirational Seminars|Heartfelt Hospitality 

Soovitan külastada ka Aurelie inspireerivat Studio Aurelie kodulehte

https://moodnekodu.delfi.ee/news/sisustusjadisain/prantsuse-sisekujundaja-aurelie-desmas-eesti-interjooridest-siinsete-kodude-disain-on-otsekohene-ja-ajatu?id=90799363