fbpx

Olen ametlikult Mailiis Ollino fänn olnud juba 5 vahvat aastat. Tema soe, avatud, energiline, empaatiast pakatav isiksus kumab läbi kõikidest tema fotodest. Ääretult põnev oli kuulata tema lugu fotograafiks saamisel ja igapäevaseid noppeid tööst pressifotograafina selle aasta jaanuarikuus💛

Mailiis on ka see võrratu inimene, kes on meie ajaloolise “Dare to Dream” foto autor, kus me oleme koos treener Laura Siimensoniga. Foto, mille omanikeks on ka maailmakuulus tenor Andrea BocelliMTÜ Tunne peakorraldaja Karoliine AusSeitsmesed – TV3 stuudio jpt.

Viimane põnev fotosessioon toimus vaid mõned kuud tagasi.

Mäletan selgelt hetke, kui Sangar Quality Shirts tegi mulle ettepaneku koostööks ja palus 3 särgiga fotot. Teadsin, et see peab olema midagi enamat, kui lihtsalt 3 fotot, seega helistasin Mailiisile ja ta tuli suure innuga selle mõttega kaasa. Ääremärkusena mainin veel, et kõne tegin teisipäeval ja fotod pidin edastama eeloleval reedel, seega oh ei, mingit pinget ei olnud 😉

Lubasin Mailiisile, et mõtlen välja asukohad, et kõigil oleks põnev ja huvitav. Mulle tohutult meeldib siduda erivevaid brände, inimesi, valdkondi omavahel, seega lasin loovusel lennata. Kõne hetkel olin parajasti lõunal Pastoraat Cafe´s jagades lauda Rosenplänteri butiikhotelli juhataja Katrin Erendiga. Ta pakkus üheks võttekohaks loomulikult olemasolevat hotelli ja kohvikut. Super, see ettepanek meeldis mulle väga, sest Pastoraat Cafe´st on saanud minu lemmikuim kodukohvik Pärnus.

Soovisin väga kaasata ka VP Kinnisvara ägedad kontoriruumid, kus on lahe õhkkond ja ka tol hetkel alles ehitusjärgus oleva Raudteevalitsue Villa (Pikk 16). See kõik tundus juba väga äge. Käisin läbi Sangari poest Pärnu Keskuses ja valisin sobivad särgid, mille seas oli ka taaskord üks meeste särk. Olin väga tänulik äärmiselt abivalmile klienditeenindajale Hiie-Porga Pajulale, kes on tõeline Sangari austaja.

Esimeseks võtteplatsiks oligi Martensi Majas asuv avar ja hubane kontor, teiseks mõnusalt tolmune Raudteevalitsuse Villa (väike videoklipp andmaks edasi päris tunnet) ja lõpetuseks erakordselt kaunis Pastoraat Cafe.

Valik võrratutest fotodest on siin, kuid see pole kaugeltki kõik 🙂

Mailiis on näiteks ka nende ägedate fotode taga:

Pärnu Postimees artikkel: Errit Kuldkepp: Eesti on tõeliselt äge, Pärnust ma ei räägigi

Errit Kuldkepp: “Jäänud on veel 30 päeva….mil olen Pärnu Haigla turundusspetsialist”

Graf Zeppelini Maja (Lai 15, Pärnu) nurgakivi sündmus (VP Kinnisvara)

“Aktuaalne Pärnumaal”: kas Eesti inimene oskab tänu vastu võtta fotol Errit Kuldkepp ja Karoliine Aus

Errit Kuldkepp – Minu Pärnu, minu lugu

Armastus, aeg ja inimlikkus

Siiras ja südamlik tänu Sulle armas Mailiis selle eest, et oled nii, nii ehe!!!!

Errit Kuldkepp

Personal Branding|Soulful Marketing|Inspirational Seminars|Heartfelt Hospitality 

Mailiis Ollino, foto Alina Birjuk